Elvis concert met Elvis’ bodyguard en percussionist komt naar het Munttheater in Weert

WEERT – Elvis’ bodyguard Dave Hebler en percussionist Eddie Graham komen op 3 mei met The Elvis Concert naar het Munttheater in Weert.

“Hoe kan je iemand tegen zichzelf beschermen,” een bekende uitspraak van Dave Hebler. Hij was van 1972 t/m 1976 Elvis’ bodyguard en karate instructeur. Eddie Graham was Elvis’ percussionist van 1969 t/m 1972 en is onder andere te zien in de concertfilm “Elvis’ That’s The Way It is”.

The Elvis Concert is al twee keer eerder te zien geweest in een uitverkocht Munttheater in Weert maar ditmaal in een andere bezetting. Het is voor het eerst dat Elvis’ bodyguard en percussionist naar Weert komen.

Andere leden van de band zijn zanger Dwight Icenhower (USA), backing vocals The Velvet Candles (Spanje), bassist Pete Pritchard (uit de UK. Hij speelde o.a. samen met Chuck Berry, Chris Isaak en Eric Clapton en is bekend van de Rock ‘n’ Roll band ‘The Flying Saucers’), pianist Damien Daigneau (Frankrijk) en gitarist Carl Bradychok (USA).

Na het concert is er de mogelijkheid voor een meet & greet. Kaartverkoop is afgelopen vrijdag gestart via het Munttheater in Weert.

Informatie

  • “The Elvis Concert”
  • Munttheater, Weert
  • Woensdag 3 mei 2023 om 20.00 uur
  • Meer informatie: www.munttheater.nl
Vorig artikelFeestelijk moment voor 60.000ste inwoner Roermond
Volgend artikelQmusic The Party in Stramproy op vrijdag 30 juni