26e MTB-tocht Wielerevenementen Leudal op tweede kerstdag

Foto door Jos Smeets

HAELEN – Stichting Wielerevenementen Leudal organiseert op 26 december 2022 (tweede kerstdag) voor de 26e keer een MTB-tocht door het Leudal. In samenwerking met de gemeente Leudal, Staatsbosbeheer en de Provincie Limburg kan er met de MTB over de mooie paden van het natuurgebied gefietst worden om de kerstdis van de vorige dag te verbranden.

Routes

Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden van 29 en 45 km. Beide routes zijn geheel uitgepijld en starten tussen 08.30 en 10.00 uur bij RKVV Haelen aan de Roggelseweg 48 in Haelen. Daar vindt ook de finish plaats.

Onderweg is er één verzorgingspost voor beide afstanden, ter hoogte van de St. Elisabethsdreef bij een accommodatie van Stichting Elivagar – DeSeizoenen. Na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een hapje of drankje in de kantine van de voetbalclub. Ook kan buiten de eventuele modder van de fietsen gespoten worden.

Respect

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze met respect voor de natuur en de overige gebruikers en bewoners van het natuurgebied hun sport beoefenen. Ook dienen zij de aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen en zich aan de geldende verkeersregels te houden.

Ga voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven naar www.wielerevenementenleudal.nl. Na-inschrijving is op maandag 26 december mogelijk vanaf ongeveer 8.00 tot uiterlijk 10.00 uur.

Vorig artikel‘Het leuke van ondernemen vind ik om het bedrijf door te ontwikkelen’
Volgend artikelRIVM: stookalert voor provincie Limburg