Herinneringsconcert Creatura: ‘Als de dag van gisteren’

WEERT – Even stilstaan bij de mensen die er niet meer zijn en waar we veel van hebben gehouden. Bijna iedereen van welke leeftijd dan ook heeft te maken met het verlies van een dierbare.

Vrijdag 4 november ben je van harte welkom bij het herinneringsconcert van Creatura in de monumentale Paterskerk, Biest 43 te Weert. Bij binnenkomst ontvang je een kaarsje in de vorm van een hart. Dit kaarsje kun je laten branden tijdens het concert.

Als de dag van gisteren

Gemengd Koor Creatura staat onder leiding van Ton van de Weem. Solist is Rens Teunissen. De liederen zijn afgestemd op het thema van deze avond: ‘Als de dag van gisteren.’ Zij zingen onder meer Somewhere, Nella Fantasia, Gabriellas song, Angels, Ave Maria, Als de dag van toen en You Raise me up.

Vier gasten zullen elk een korte persoonlijke overweging uitspreken. Deze gasten zijn Wethouder Michèle Ferrière, uitvaartleidster Sandra Jacobs, Creatura-lid Carine Heijmans en de gardiaan van de Weerter Franciscanen Gerard Heesterbeek.

Pianist Toon Konings begeleidt Creatura en Rens Teunissen op de piano. Hij speelt verder persoonlijke improvisaties en een compositie van de vorig jaar overleden Weertenaar Boy Kollée.

Praktische informatie

Het concert begint om 20.00 uur en de Paterskerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Vorig artikelSeigo Boonen uit Swartbroek morgen in finale Holland’s Got Talent
Volgend artikelEerste nachttrein Arriva rijdt op 16 december 2022 van Maastricht naar Schiphol