Seigo Boonen uit Swartbroek morgen in finale Holland’s Got Talent

SWARTBROEK – Op vrijdag 28 oktober is de 10-jarige breakdancer Seigo Boonen uit Swartbroek te zien tijdens de finale van Holland’s Got Talent op RTL4.

De meervoudig Nederlands Kampioen breakdance overweldigde de jury én het publiek dit seizoen al met zijn verrassende auditieronde. Jurylid Chantal Janzen drukte na de auditie van Seigo op de Golden Buzzer, waardoor Seigo direct een plek in de halve finale wist te veroveren.

Op 14 oktober was Seigo daarom nogmaals te zien tijdens de halve finale, waar hij aan de hoge verwachtingen wist te voldoen, door een feestelijke act met een Rock ’N Roll thema.

Op nummers als ‘Jailhouse Rock’ en ‘A Little Less Conversation’ liet Seigo zien dat hij naast het breakdancen ook echt showmanship in huis heeft.   Na wederom een staande ovatie van alle juryleden én het publiek ontving Seigo wederom lovende woorden van de jury.

Jurylid Edson: “Staat hier een showman, of staat hier een showman? Er zijn zoveel goede breakdancers maar jij hebt en het talent, en je weet hoe je een show moet geven”. Dan Karaty reageerde kort maar krachtig: “beter dan tijdens de auditie”. Ook Chantal gaf aan dat Seigo zich een terechte Golden Buzzer kandidaat mag noemen.

Van de 10 halve finalisten was Seigo één van de 5 acts die door mocht gaan naar de finale. Tijdens de finale act zal danser Seigo alles uit de kast halen. Met een finale act vol complexe ‘moves’ en emoties en wederom een verrassend thema is Seigo klaar om te schitteren.

Voor zijn finale-act neemt Seigo zes dansers van zijn crew van Dansschool Fresh mee als achtergronddansers. Een aantal van deze dansers stond in 2016 ook al in de finale van Holland’s Got Talent met de groep Fresh Allstars. De choreografie van Seigo zijn finale act is gemaakt door Raymon Truijen.

Ben je benieuwd hoe ver Seigo het gaat schoppen tijdens de spannende finale? Kijk dan op vrijdagavond om 20:00 uur naar Holland’s Got Talent op RTL4.

Vorig artikelExtra hulp voor inwoners Weert vanwege stijging energiekosten
Volgend artikelHerinneringsconcert Creatura: ‘Als de dag van gisteren’