Bouw 57 woningen in fase 3 van nieuwe wijk Laarveld in Weert van start gegaan

Foto via JPO

WEERT – De nieuwe wijk Laarveld verrijst ten noorden van Weert en biedt in totaal ruimte aan zo’n 900 woningen in diverse categorieën. Gestart is met de bouw van 57 huizen, waarvan 22 levensloopbestendige woningen, vijf vrijstaande en dertig geschakelde eengezinswoningen.

“Laarveld wordt gekenmerkt door zijn groene karakter en is ruim van opzet”, aldus Wethouder van Eijk. “Duurzaamheid staat voorop in al zijn facetten. Laarveld is een zeer aantrekkelijke woonwijk gebleken waar mensen graag willen wonen; landelijk en toch dicht bij het centrum van Weert.”

Ruimte voor geluk

Ook geboren Weertenaar Gard Stals is enthousiast over het project. “Bij ontwikkeling van dit project hebben we de mens centraal gesteld. Er wordt echt met aandacht gebouwd aan een plek met ruimte voor ontmoeting en vrijheid. Dat past goed bij Weert. Ruimte om jezelf te zijn; ruimte voor geluk! Dat is ook waar JPO voor staat.”

Vorig artikelSpeeddaten met werkgevers op banenmarkt
Volgend artikelDe Krottepoffers bestaan 50 jaar en spelen ‘De Bende van Jan de Lichte’