Speeddaten met werkgevers op banenmarkt

WEERT – Kom jij speeddaten met werkgevers op de banenmarkt op 14 oktober in stadhuis Weert? Iedereen is welkom!

Je kunt vrijblijvend in gesprek met werkgevers. Onder het genot van een kop koffie kun jij je laagdrempelig oriënteren op de arbeidsmarkt. Heb je al een baan? Het is altijd goed om je ogen open te houden voor alles wat er te koop is. Misschien ontstaat er spontaan iets moois of maak jij zomaar die goede eerste indruk.

Ook scholieren en studenten zijn van harte welkom! Deze middag kun je je ongedwongen oriënteren op de toekomst. Misschien loop jij de deur uit met een stageplek of bijbaan. Je weet nooit wat je te wachten staat achter de deuren van het stadhuis.

Er zijn zo’n 60 werkgevers en uitzendbureaus uit alle sectoren: van techniek tot industrie van politie en brandweer tot bouw en zorg. En er is werk op allerlei (opleidings)niveaus.

Jij bent er toch zeker bij? 14 oktober van 14 uur tot 18 uur, stadhuis Weert. De locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het stadhuis. Tot dan?

Bekijk een video: https://youtu.be/ud3AN-W4-t4

Vorig artikelGroen licht voor crematorium met natuurbegraafplaats bij Weerterbos
Volgend artikelBouw 57 woningen in fase 3 van nieuwe wijk Laarveld in Weert van start gegaan