Gevolgen Peelbrand in groot deel van Midden-Limburg merkbaar

In Weert, Nederweert en Peel & Maas is mogelijk de geur van de brand uit de Mariapeel te ruiken. Ruik je rook of heb je last van de rook? Sluit dan ramen en deuren. Je hoeft de brandweer niet te bellen.

Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft opgeschaald naar GRIP 2 vanwege de grote natuurbrand in de Mariapeel. Hulpdiensten zijn ter plaatsen. De Veiligheidsregio en gemeente Peel & Maas roepen mensen op om niet naar de brand te brand te komen. Er is daarom ook een noodverordening van kracht.

In deze noodverordening staat dat het verboden is om het gebied te betreden waar de hulpdiensten aanwezig zijn om de brand te bestrijden. Blijf uit de buurt van de brand en laat hulpdiensten hun werk doen. Lees de noordverordening op www.horstaandemaas.nl/noodverordening-peelbrand-griendtsveen

Vorig artikelSpeurneuzenmarkt in Nederweert is terug na een zomerstop
Volgend artikelRoermond City Swim op 3 september