Bibliocenter Maasgouw: Taalwandeling naar de Haven van Maasbracht

Foto via Pixabay

MAASGOUW – Bibliocenter organiseert op woensdag 14 september, tijdens De Week van Lezen en Schrijven, een taalwandeling bij de haven van Maasbracht. Deelname is gratis. Je bent heerlijk in beweging, leert mensen kennen én je gaat ontdekken wat de Haven zo bijzonder maakt. Om 10.00 uur vertrekken wij bij de bibliotheek in de Spil in Maasbracht, Suikerdoossingel 49. Om ongeveer 11.30 uur zijn wij weer terug bij de bibliotheek. 

Thema: De haven van Maasbracht

Maasbracht is door veel binnenvaartschippers gekozen als zogenaamde “thuishaven”. Dit komt mede doordat het Julianakanaal via het sluizencomplex Maasbracht toegankelijk is. In het midden van de Havenboulevard ligt de passantenhaven met meer dan 20 luxe ligplaatsen voor passanten. De haven van Maasbracht is de op één na grootste binnenhaven van Europa. Tijdens de wandeling volg je een route op een kaart en kom je op plekken waar je opdrachten en informatie krijgt over de haven.

Aanmelden is niet nodig. Op www.bibliocenter.nl/taal staat een overzicht van alle taalactiviteiten van Bibliocenter.

Vorig artikelBroederschap Weert organiseert lezing over godsdienstvrijheid
Volgend artikelAlzheimer Café Weert op maandag 19 september a.s.