Toons Toppers 2022 eensgezind van start

WEERT – De Toons Toppers van het Toon Hermans Huis Weert zijn al enige weken in en om Weert aan het trainen voor de beklimming van de Mont Ventoux op 1 en 2 september.

Vanaf komende week kan iedereen ze ook makkelijk herkennen. Dankzij Thijs Mansvelt van Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management en Maarten van Laer van Dwars Makelaars als hoofdsponsoren en Mandy Kuipers van Maku interior als ondersteunende sponsor hebben alle Toppers een fiets- of loopshirt gekregen om in te trainen.

Veertig Toppers gaan in september fietsend of wandelend de uitdaging aan. Ieder met zijn eigen achtergrond en motivatie. Sommigen zelf ziek of herstellende, anderen als naaste of nabestaande. Maar allen eensgezind in hun motivatie om de uitdaging aan te gaan.

Daarnaast willen ze zoveel mogelijk geld ophalen ten behoeve van onderzoek naar genezing van kanker en voor het Toon Hermans Huis in Weert. Het huis is een centrum voor leven met en na kanker. Mensen in de regio die in aanraking komt met kanker (ook de naasten en nabestaanden) worden desgewenst ondersteund in het omgaan met deze ziekte.

“Sinds de oprichting nu 11 jaar geleden hebben wij een band met het Toon Hermans Huis en zien wij het belang ervan in”, aldus Maarten Van Laer van Dwars Makelaars. “Vanwege die verbondenheid en het mooie initiatief van de Toons Toppers, geven wij samen met Thijs en Mandy graag onze steun aan deze sportievelingen die vanuit een dal deze magische berg gaan beklimmen”.

Wil je de Toons Toppers ook steunen? Dat kan via https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert.

Vorig artikelWeer muziek in Harmonie St. Joseph 1880 Weert
Volgend artikelMediamarkt Heerlen wordt preferred supplier voor Basketbal Academie Limburg