Moederdag-fotospeurtocht door de binnenstad van Weert

WEERT – De Weerter stadsgidsen organiseren op Moederdag 2022, zondag 8 mei om 11.00 uur, een actieve fotospeurtocht door de binnenstad van Weert.

De wandeling is geschikt voor het hele gezin, voor jong en oud. De start is bij Theater de Huiskamer, binnentuin Raphaelpad. Er kan gestart worden tussen 11.00 en 11.30 uur. Er zijn diverse varianten van de speurtocht beschikbaar.

Tijdens de wandeling zijn de deelnemende gezinnen / families op zoek naar elf detailopnamen van bijzondere objecten in het centrum van Weert. Er is een stadsgids aanwezig die de fotospeurtocht (in bruikleen) overhandigt.

De wandeling duurt ca. 1,5 uur. Na de wandeling kijkt de stadsgids de antwoorden na. De goede antwoorden vormen uiteindelijk een woord dat te maken heeft met de stad Weert. Kosten: 3 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis. 

Interesse? Vanwege de te verwachten belangstelling aanmelden via: [email protected].

Vorig artikelDe KoningsKanjer is gevallen in Weert
Volgend artikelVanaf 8 mei voorjaarsdienstregeling in regio Limburg