Hernieuwd Swaentje geopend

Een huiskamergevoel, zo omschreef een van de gasten donderdagavond het interieur van het Swaentje. Het interieur heeft iets weg van een gezellige Engelse pub. Het ruitjesbehang op de muur heeft hetzelfde patroon als op de stoelen. Elke foto aan de muur heeft een eigen Swaen verhaal. Vaak zijn gasten al drie of vier generaties te gast in de Swaen.

De opening donderdagavond voor familie en vrienden was een succes. Uitbaters Jules Paquay en Harm Lamberigts hebben er zin in. Dit weekend is het openingsweekend. Vandaag -vrijdag 1 april- treedt vanaf 20.00 uur de popband Guarantee op met een repertoire van bekende covers en klassiekers in een eigen muzikaal-jasje. Op zondag treedt zanger Nick Jefferson om 19.00 uur op met de pianoshow. Dat is meezingen, mee dansen, verzoekjes aanvragen maar vooral feest vieren!

Vorig artikelVerpleegkundigen ondersteunen huisartsenpost en spoedeisende hulp Weert
Volgend artikelDwars Makelaars opent vestiging in Roermond