Burgemeester Weert staat ondernemers toe te protesteren

WEERT – Burgemeester Vlecken staat Weerter ondernemers toe om, net zoals op andere plekken in Nederland, aanstaande zaterdag 15 januari te protesteren. Dat daarbij de winkels worden geopend bij wijze van protest wordt door de burgemeester gerespecteerd. Wel is het zo dat, net zoals bij iedere andere protestactie in Weert, er door de burgemeester voorwaarden worden gesteld. 

In dit geval mogen ondernemers protesteren tussen 10.00 en 16.00 uur en zijn verplicht zich te houden aan de dan geldende Corona-regels. Denk daarbij aan het houden van 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje en, in het geval van de horeca, scannen van de QR-codes.

Het college van burgemeester en wethouders gaat daarnaast de komende dagen gesprekken voeren met de lokale ondernemers.

Vorig artikelArcheologen vinden stenen brug kasteel de Nijenborgh in Weert
Volgend artikelWinkels, sportclubs en kappers weer open per zaterdag 15 januari