Start verkoop Laarveld fase 3

WEERT – Vandaag heeft op kantoor van Dwars Makelaars op gepaste wijze de onthulling plaatsgevonden van de verkoopbrochures van het nieuwbouwplan Laarveld fase 3. Laarveld fase 3 is een ontwikkeling van JPO en voorziet in de ontwikkeling en bouw van 57 woningen, zowel geschakeld, vrijstaand als levensloopbestendig.

De bijzondere ligging van Laarveld en het unieke karakter van de streek vragen om een bouwstijl die recht doet aan die omgeving. Bouwen en wonen met kwaliteit dus: een fijn perceel waar je de ruimte hebt, mooie architectuur en zorgvuldig gekozen materialen en kleuren.

Gard Stals (JPO) is bijzonder trots dat zij dit nieuwbouwproject in Weert kunnen ontwikkelen. In een goede samenwerking met de gemeente Weert is een groene, ruimtelijke en natuurlijke omgeving ontstaan met een diversiteit aan woningen; voor elk wat wils! De pay-off van JPO, ‘ruimte voor geluk’, komt volledig tot zijn recht in deze nieuwe woonomgeving van Weert.

Inmiddels is de pre-sale fase van het project verstreken. De grote belangstelling voor de woningen afkomstig uit dit pre-sale traject toont aan dat de behoefte aan kwalitatief goede nieuwbouw in Weert en omgeving erg groot is. De uiteindelijke kopers van de 57 woningen hebben een heerlijk vooruitzicht: een mooie nieuwe woning, voorzien van alle comfort en, als we het hebben over duurzaamheid, hélemaal klaar voor de toekomst!

Heb je de pre-sale fase gemist maar wil je toch kans maken op een woning? Ga dan naar www.natuurlijk-laarveld.nl, bekijk de verkoopstukken en schrijf je alsnog in. Inschrijven is mogelijk tot 29 december 12.00 uur.

Vorig artikelPolitie en MediPsy kiezen voor Horne Kwartier
Volgend artikelOp weg naar een energieneutraal Weert