Jumbo opent nieuwe supermarkt in Bree

BREE – Jumbo breidt uit in Belgisch Limburg en opende vandaag rond 9.00 uur de deuren van haar zesde winkel in Limburg en de vijftiende winkel in België. De Jumbo winkel is gevestigd in de Sportlaan 44 in Bree, net over de grens bij Weert.

Klanten uit Bree en omstreken kunnen er vanaf vandaag terecht voor de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. De klant hoeft bij Jumbo niet te kiezen. Jumbo zet, net zoals in Nederland, de klant op 1 door de verwachtingen continu te overtreffen en zo van klanten echte fans te maken.

Jumbo in Limburg

De gloednieuwe winkel wordt gerund door het Nederlandse ondernemersduo Ralf Jansen en René Puts, tevens eigenaars van Jumbo winkel in Stramproy, aan de Nederlands-Belgische grens. De winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1500 vierkante meter en stelt zo’n 85 mensen uit de regio te werk. “We zijn ontzettend blij dat we nu de grens kunnen oversteken en ook hier de deuren van onze Jumbo winkel kunnen openen met een fantastisch team,” vertelt Ralf Jansen. “In onze winkel in Nederland, net over de grens, merken we dat ook heel wat Belgen de fantastische én én én formule van Jumbo komen opzoeken. Ik ben dan ook verheugd dat we vanaf nu de Belgische klanten ook kunnen verwelkomen in onze winkel in Bree en we hen kunnen verwennen met de beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen.” René Puts vult aan; “Een boeiende uitdaging, want we zijn ons ervan bewust dat Nederland en België niet hetzelfde zijn, maar wat wel overeenkomt en ons het volste vertrouwen biedt, is dat in beide landen de totaalbeleving van Jumbo duidelijk omarmd wordt.”

7 Zekerheden

De 7 Zekerheden, waar Jumbo in Nederland groot mee is geworden, zijn ook in België de beloften aan de klant. Dus euro’s goedkoper, service met een glimlach, voor al je boodschappen, vers is écht vers, vlot winkelen, niet tevreden geld terug en jouw wensen staan centraal. Klanten kunnen erop vertrouwen dat wat Jumbo belooft ook écht waarmaakt. De combinatie van de beste service, een buitengewoon groot assortiment én altijd lage prijzen, maakt Jumbo uniek.

Boodschappen doen, een totaalbeleving

Jumbo maakt van boodschappen doen een ware totaalbeleving. Zo vinden klanten er binnen het buitengewoon grote assortiment ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er een uitgebreide bloemenafdeling met keuze uit verschillende boeketten. Bovendien geldt er een versgarantie van 7 dagen op de bloemen. Straalt je boeket geen 7 dagen, dan krijg je van Jumbo een nieuw boeket. “Het aanbieden van deze extra diensten draagt eraan bij dat klanten voor werkelijk al hun dagelijkse boodschappen bij Jumbo terecht kunnen en zo willen we dat boodschappen doen prettiger, leuker en fijner wordt. Zo gaan we ook in deze nieuwe winkel in Bree voor meer dan 100% tevreden klanten,” vertelt supermarktmanager Stefan van Dael.

De nieuwe Jumbo in Bree biedt een brede waaier aan pizza’s, Vlaamse klassiekers en andere maaltijden uit de eigen vers keukens, zoals kip aan ’t spit. Met de feestperiode in het verschiet, voorziet Jumbo bovendien ook in de nodige feestproducten. “Met de feestmaand voor de deur, kunnen we niet wachten om aan onze klanten in Bree en omgeving onze lekkere en feestelijke producten aan te bieden; van heerlijke hapjes tot een heuse collectie aan kerstwijnen en -bieren,” voegt Stefan er aan toe.

Succesverhaal in België gaat verder

“Ik ben ontzettend trots dat we vandaag, samen met Ralf, René en Stefan, inmiddels onze zesde winkel in Limburg en de vijftiende winkel in België hebben geopend. Limburg kleurt zo meer en meer geel, waardoor steeds meer Limburgers van onze unieke Jumbo formule kunnen genieten,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Bree en het fantastische team dat daar klaarstaat, breiden we onze fanclub weer verder uit.”

Vorig artikelProvincie en gemeente Weert investeren in sociale woningbouw en verbetering leefomgeving
Volgend artikelUitvaartbedrijf plaatst koelcontainers in o.a. Roermond vanwege groot aantal coronadoden