Afscheidsviering van broeder Franciscaan Frits Holten

WEERT – Onder grote belangstelling van zijn medebroeders (waaronder de Provinciaal van de Franciscanen), familie, vrienden, kennissen en medebewoners van WoZoCo Hieronymus, is op maandag 1 november afscheid genomen van broeder Frits Holten. Broeder Frits overleed maandag 25 oktober in de leeftijd van 88 jaar.

De afscheidsviering werd voorgegaan door gardiaan Gerard Heesterbeek en muzikaal ondersteund door leden van het koor ‘Creatura’, onder leiding van Hans Braun.

Pater Heesterbeek sprak in zijn ‘In Memoriam’ over ‘een bijzonder mens: eenvoudig en zéér behulpzaam; een man van geen woorden maar daden. Hij was er altijd voor de ander. Zoals ooit Franciscus moet zijn geweest’.

Vorig artikelNoodgedwongen opnamestop coronapatiënten
Volgend artikelWeertEnergie betrekt pand aan Meikoel