WeertEnergie betrekt pand aan Meikoel

WEERT – Uit handen van eigenaar verhuurder Rob Verheul ontving Henk Lambrichts, bestuurslid WeertEnergie op maandag 1 november de sleutels van het pand aan de Meikoel 3 in de binnenstad van Weert.

Binnenkort betrekt WeertEnergie samen met Warm Wonen in Weert en ondersteunt door de gemeente Weert het pand, dat voorheen dienst deed als expositieruimte De Annex. Vanuit het pand worden activiteiten ondernomen, die de energietransitie van de gemeente Weert ondersteunen.

Het wordt een laagdrempelige ontmoetings- en informatieplek. Toegankelijk voor alle inwoners van Weert. Zij kunnen daar adviezen krijgen over energie besparen en het energiezuinig maken van hun woning. Denk hierbij aan: isolatie, ventilatie, zonnepanelen en warmtepompen. Als alles volgens plan verloopt, vindt de officiële opening begin december plaats.

Vorig artikelAfscheidsviering van broeder Franciscaan Frits Holten
Volgend artikelKomend weekend werkzaamheden aan de snelweg A2