Beweeggroepen speciaal voor vrouwen gaan van start in Weert

WEERT – Vanaf 11 oktober starten er beweeggroepen speciaal voor vrouwen. Vrouwen die vanwege geloofsovertuiging of culturele redenen niet met mannen willen sporten, hebben op deze manier de mogelijkheid om ook in beweging te komen.

In samenwerking met Geertje Puts van Cardio Vita heeft Punt Welzijn een aantal beweeggroepen opgezet die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen. De groepjes bestaan uit maximaal 6 personen zodat de deelnemers optimale aandacht krijgen. De inhoud van de les is heel afwisselend met cardio fitness op de toestellen, rek en strek en vitaliteitsoefeningen, borst en buik en billenworkouts, krachtoefeningen met gewichtjes en allerlei spelvormen. Elke les is anders qua opzet, en er is persoonlijke begeleiding.

Een proefles is altijd gratis. Tijdens deze proefles kunnen de vrouwen kennismaken met de lesgeefster en de activiteit.

De lessen vinden plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 tot 12:00 uur. De doelgroep zijn vrouwen tussen de 18 en 55 jaar. De bijdrage voor 10 lessen bedraagt €40 in de vorm van een strippenkaart. De lessen vinden plaats aan de Noordkade 2 in Weert.

Voor aanmelden of meer info kun je contant opnemen met Esther van de Bor (beweegmakelaar), via email [email protected] of telefoon 06-54210469.

Vorig artikelNieuwe kinderburgemeester Maasgouw
Volgend artikelWoonbegeleidingscentrum Kuyperhof officieel en feestelijk geopend