Bospop bedankt coronastrijders met vrijkaarten voor FestiFallz

WEERT – Na een lange periode van stilstaan door de coronatijd is er dankzij de fantastische inzet van onder andere de zorgsector weer steeds meer mogelijk. Stichting Bospop is daar dankbaar voor! Om deze dank te uiten, geeft Bospop maar liefst 160 vrijkaarten weg voor de vrijdag van FestiFallz met Dial24, Remme, Maan en BLØF, dat aankomend weekend plaatsvindt.

Het merendeel van deze kaarten zijn verdeeld onder het SJG Ziekenhuis, het Land van Horne, de brandweer en ambulancepost Weert, Groene Kruis Thuiszorg / De Zorggroep, het Maartenshuis, PSW Wonen en Maatman Zorggroep.

Nomineer iemand

Naast de kaarten die naar deze zorginstellingen gaan, geeft Bospop ook bezoekers de kans individuen te nomineren voor hun inzet tijdens de Corona periode. Dit kan door een korte mail met onderbouwing te sturen naar [email protected]. Vermeld duidelijk de naam, e-mailadres en telefoonnummer van diegene die je nomineert. Dit kan tot woensdag 6 oktober 17:00 uur. Denk aan de buurvrouw die boodschappen voor je heeft gedaan, of aan de leraar die online lesgaf met zijn eigen kinderen aan tafel of een gewaardeerde mantelzorger! Woensdagavond worden 25 vrijkaarten onder de genomineerden verdeeld.

FestiFallz is een nieuw evenement georganiseerd door Stichting Bospop in samenwerking met MOJO Concerts omdat Bospop door de coronacrisis twee jaar op rij niet door kon gaan. Op 8, 9 en 10 oktober vindt deze eerste editie plaats op het voormalige Bospopterrein: het oude, vertrouwde sportpark van Boshoven te Weert in een 4.000 m2 grote tent met klimaatbeheersing incl. verwarming & ventilatie. Naast het programma op vrijdag treden zaterdag en zondag o.a. Within Temptation, Guus Meeuwis, Racoon, Danny Vera, Direct en andere Nederlandse topartiesten op.

Voor het laatste nieuws en de volledige line-up, volg FestiFallz op Facebook en Instagram of bezoek onze website op www.festifallz.nl.

Vorig artikelBakkerij Broekmans bekroond tot hofleverancier
Volgend artikelBurgemeester van Weert komt voorlezen in de bibliotheek