Welkom in Weert! Welkom bij Basketbal Academie Limburg!

Heb jij de banners van Basketbal Academie Limburg al zien hangen? Komende weken prijken de talenten Odin Verhoeven, Stijn Hintzbergen, Oshean Brathwaite en Max van den Heuvel op de stadsbrug in Weert!

Zij, en alle andere spelers van het eerste team van BAL zijn klaar voor de start van de competitie!

Vanaf vrijdag 24 september a.s. gaan ze weer beginnen en het publiek is weer meer dan welkom! Om 20.00 uur gaat de eerste wedstrijd van start in Sporthal Boshoven waar het team het opneemt tegen Den Helder Suns.

Maak vóór 1 oktober een selfie met één van de banners op de brug, plaats deze op Facebook of Instagram, tag Basketbal Academie Limburg en maak kans op twee gratis toegangskaarten voor een wedstrijd naar keuze van BAL!

Kaarten voor de wedstrijd van vrijdag én alle andere wedstrijden zijn hier te bestellen:

https://balimburg.stager.nl/web/tickets

Vorig artikelWeert Totaal Festival herfst editie in de Paterskerk en het Franciscus Huis
Volgend artikelKermis Weert: familiekermis met drie pleinen