Een hernieuwd Boeket muziek, theater, cabaret, dans

Foto via: Theaterboerderij Boeket

NEDERWEERT – Na een noodgedwongen (corona) pauze van bijna een jaar heeft de Theaterboerderij Boeket de culturele draad weer kunnen oppakken waar die in oktober 2020 is blijven liggen.

Voorafgaand aan het eerste, drukbezochte, tuinconcert met de Cooder Connection op zondag 25 juli heeft het Boeket vrijwilligersteam eerst kunnen warmdraaien middels samenwerking met de stichting Pop in Limburg t.a.v. de eindshowcase PopSport Limburg en drie dagen van optredens van verschillende artiesten tijdens de Week van de Limburgse popmuziek. In de registraties van L1 is de theaterboerderij goed op de kaart gezet als een prachtige locatie met vele mogelijkheden. De Boeket medewerkers mochten dan ook vele complimenten in ontvangst nemen van artiesten, bezoekers en medewerkers van L1 en Pop in Limburg. Een mooie opsteker om er stevig tegen aan te gaan en de komende maanden een mooi programma neer te zetten in een coronaproof setting met inachtneming van de RIVM maatregelen.

Inmiddels hebben de succesvolle optredens van de Cooder Connection en Jan Schroen m.m.v. Fer Koolen al plaatsgevonden en maakt het Boeket team zich op voor de volgende programma’s waar meer informatie te vinden is op de website www.theaterboerderijboeket.nl alsook via Instagram en de Facebookpagina.

– 20 augustus – Wim Daniels met een theater lezing over de geschiedenis van vakantie vieren en Het dorp vroeger en nu
– 22 augustus – retro poppenkastvoorstelling Jan Klaassen en de draak door Frank Peters
– 25 en 26 augustus – i.s.m. Limburg Festival: theater Nhung Dam > 3 miljoen stappen naar Sicilië*
– 27 augustus – i.s.m. Limburg Festival: Natuurlijk….Theater* (*meer info en reserveren via www.limburgfestival.nl)
– 4 september – Jeroens Clan met “Tere zieltjes” ( Jeroens Clan – Promo Tere Zieltjes ) Flitsend cabaret nieuwe stijl vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die iedereen moet zien om erover mee te kunnen praten!
– 5 september – Nol Havens Doe mij maar Alles caravan tour – Nol rijdt zijn caravan de Boeket tuin in, vertelt over o.a. VOF De Kunst en zingt het publiek toe vanaf zijn voortent met gloednieuwe liedjes en tussendoor gouwe ouwe zoals Suzanne en 1 kopje koffie. Meezingen mag!
– 11 september – Sean Taylor ( www.seantaylorsongs.com ) Let op! Dit is het enige concert in Nederland tijdens zijn European Tour 2021. Sean Taylor’s optreden in 2019 in Boeket was een daverend succes en een herhaling ligt op de loer.
– 26 september – ENSO Physical Theatre is opgericht door Kevin Ruijters (dans) en Karlijn Vlug (theater). Hun producties richten zich op een versmelting tussen theater en dans. T.g.v. de productie die Enso naar Boeket brengt zal theatermaker/actrice Rebecca Schoolmeesters ook een aandeel hebben.

Voor meer informatie betreffende reservering, entree, aanvangstijden alsook de programmering voor oktober, november en december zie www.theaterboerderijboeket.nl alsook de social media pagina’s.

Vorig artikelWeert Collecteert! is op zoek naar vrijwilligers
Volgend artikelThe Hillbilly Moonshiners gaan naar Budapest