Weert Collecteert! is op zoek naar vrijwilligers

WEERT – De wegens de coronamaatregelen uitgestelde collecteweek van april van Weert Collecteert! wordt gehouden van 6 t/m 11 september 2021.

Weert Collecteert! organiseert jaarlijks een gezamenlijke collecte voor 20 landelijke goede doelen met CBF-keurmerk. Voor het ophalen van de donatie-enveloppen (collecteren) worden nog vrijwilligers gezocht. Van elke vrijwilliger wordt jaarlijks 1 of 2 uurtjes inzet gevraagd.

Vrijwilligers halen de donatie-enveloppen op
Voor de jaarlijkse geldinzamelactie van Weert Collecteert! gaan 300 vrijwilligers op pad om de donatie-enveloppen op te halen op de 23.500 woonadressen in Weert (met uitzondering van Stramproy en Tungelroy die een eigen goede doelen collecte hebben).

Voor de jaarlijkse collecteronde is het organiserend team van Weert Collecteert! op zoek naar vrijwilligers die jaarlijks 1 of 2 uurtjes op pad gaan om in de woonwijken van Weert de donatie-enveloppen op te halen. Elke vrijwilliger krijgt in overleg een korte route met enkele straten. Uiteraard kan ook in duo’s gelopen worden.

Meer informatie is te vinden op www.weertcollecteert.nl.

Vorig artikelDrones ingezet in strijd tegen hennepteelt in buitengebied
Volgend artikelEen hernieuwd Boeket muziek, theater, cabaret, dans