VSN Voetbalweek Eindse Boys goed verlopen

Foto Eindse Boys

NEDERWEERT-EIND – De van 26 t/m 30 juli georganiseerde voetbalweek is helemaal naar tevredenheid verlopen. Ondanks de coronabeperkingen, is het gelukt om het beoogde programma naar wens te organiseren, dit met dank aan de deelnemers en de leiding. Iedereen deed zijn best zich aan de regels te houden en de organisatie is zeer tevreden over het verloop.

Onder ideale weersomstandigheden werd vijf dagen gevoetbald op Sportpark Op de Hooven, en was het sportpark een trefpunt van ongeveer 220 jongens en meiden uit de regio. Dagelijks werd een programma afgewerkt onder leiding van ruim 35 trainers/leiders. Daarnaast zorgde de organisatie voor een natje en een droogje. De EHBO had alleen te maken met wat kleine blessures en had verder een rustige week. Door de inzet van leden en vrijwilligers werd alles netjes opgebouwd en weer afgebroken en zorgde men ervoor dat de catering en de barwerkzaamheden vlekkeloos verliepen. Fijn dat zovelen zich in hebben gezet om dit te doen slagen. Hartelijk dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Op vrijdagmiddag werden de laatste programma-onderdelen afgewerkt en werd de penalty bokaal afgerond. Daarna werden de prijzen per team en de sportiviteitonderscheidingen uitgereikt; altijd een mooi moment. Na de mooie woorden van wethouder Peter Koolen, Hein Poell van VSN en voorzitter Jac Beerens nam Frank Schönnagel als coördinator van de voetbalweek het woord. Hij bedankte iedereen nogmaals, maar in het bijzonder de grote groep jonge trainers en leiders. Mede hierdoor is er een prima perspectief om ook met goede moed over een tijdje te starten met de organisatie van de 21e editie in 2022.

Vorig artikelKnaller van een vondst bij kasteel in Weert
Volgend artikelCuypershuis in Roermond: eerste Limburgse ‘Iconic House’