Hockey Vereniging Weert frist kleedlokalen op

Mede dankzij deelname Regio Loterij Weerterland

WEERT – Hockey Vereniging (HV) Weert doet samen met 25 andere lokale verenigingen en goede doelen mee aan Regio Loterij Weerterland. Met de opbrengst wil de club twee kleedlokalen opfrissen als laatste stap in het vernieuwen van het clubhuis. Ook wil de hockeyvereniging draadloze communicatieapparatuur aanschaffen voor de scheidsrechters.

De Weerter hockeyvereniging heeft in de coronaperiode niet stilgezeten. Zo zijn diverse leden aan de slag gegaan met het opfrissen van het clubhuis. Deze is in een geheel nieuw jasje gestoken. Zo hebben de 750 leden een heerlijke plek waar ze voor, tijdens en na de wedstrijden kunnen verblijven.

Opfrissen
Het opfrissen van de accommodatie is echter nog niet volbracht. De club wil twee ‘oude’ kleedlokalen aanpakken en deze up-to-date maken voor alle teams, en in het bijzonder de vaandelteams Dames I en Heren I. Er is een plan om de spelende leden zelf de handen uit de mouwen te laten steken en het geld slim in te zetten voor een maximaal resultaat.

Naast spelers zijn ook scheidsrechters enorm belangrijk. De club wil de arbitrage op het veld ondersteunen met draadloze communicatieapparatuur. HV Weert steekt veel energie in het opleiden van scheidsrechters en wil hen in staat stellen om als team met elkaar te communiceren tijdens de wedstrijd.

Bruisend
‘We zijn trots op onze vereniging’, zegt bestuurslid Natasja Hermans. ‘Een club waar wij met vele vrijwilligers actief bouwen aan het realiseren van gezelligheid, saamhorigheid, sportiviteit en respect. We zijn als bestuur trots op de club zoals die nu is. We zijn erin geslaagd om een bruisende, actieve club te zijn waar hockey op het veld centraal staat en alles eromheen onze leden een fijne plek biedt om te sporten en sociaal te kunnen genieten.’

Hermans hoopt dat mensen die HV Weert een warm hart toedragen één of meerdere loten kopen via de website van Regio Loterij Weerterland: www.regio-loterij.nl. ‘Met de opbrengst van de loterij kunnen we de club verder ontwikkelen.’

Over Regio Loterij Weerterland
Regio Loterij Weerterland verdeelt de opbrengst onder 26 verenigingen en organisaties in Weert en Nederweert. Door een lot te kopen steun je de verenigingen en speel je mee voor waanzinnige prijzen, zoals een splinternieuwe Audi e-tron Sportback, een droomvakantie, luxe keuken en veel andere (geld)prijzen. De trekking vindt plaats op zondag 29 augustus. Koop nu één of meerdere loten via de website van Regio Loterij Weerterland: 
www.regio-loterij.nl.

Vorig artikelControle door gemeente en politie van panden Graafschap Hornelaan
Volgend artikelBasketbal Academie Limburg klaar voor het nieuwe seizoen