Open dag van One in Motion – Dance & Workout Studio

WEERT – Ondanks alle beperkingen die COVID-19 heeft opgeleverd, is er in Weert toch een nieuwe Dance & Workout Studio van start gegaan. Daisy Lenders en Petra Cox waren collega’s bij My Healthclub Weert en zijn na het sluiten van MHC Weert samen het avontuur aangegaan om One in Motion op te richten. One in Motion is gevestigd op het Horne Quartier in een van de historische gebouwen van de voormalige Van Horne kazerne.

Eind maart zijn Daisy, Petra en hun team van instructeurs van start gegaan met buitenlessen en sinds 4 juni mogen er ook binnen weer lessen gegeven worden. Naast de groepslessen die je kunt verwachten in een Dance & Workout Studio, heeft One in Motion een drietal nieuwe groepslessen te bieden, die uniek zijn voor Weert, namelijk Beats, Jumping Motion en Bungee Motion.

De Bungee Motion workouts zijn zelfs uniek voor zuid-oost Nederland. Bij deze vorm van workout, waarbij je in een harnas aan bungee elastieken hangt, leer je uitdagende bewegingen en combinaties daarvan te maken. Het is een high intensiteit maar low impact workout, een combinatie van cardio- en krachttraining met een zeer hoog fun gehalte.

Open dag
Op zondag 20 juni 2021 houdt One in Motion een open dag op haar locatie in het Horne Quartier gebouw 3, Kazernelaan 101 te Weert. De studio is te benaderen vanaf de parkeerplaats bij de Ambachtenhof of te voet of met de fiets via de voormalige hoofdingang van de kazerne.

De open dag start met de workshop ZuMotion Gold om 9:30u., een gratis workshop voor iedereen in de leeftijd van 60 tot 100 die van muziek en dansen houdt en waarvoor je je kunt opgeven via [email protected]

Vanaf 10.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.00 uur zijn er diverse demonstraties van de activiteiten van One in Motion zoals Steps, Barbell Motion, Bungee Motion, Beats en Jumping Motion. De diverse dansgroepen geven ook demo’s. Tevens vertellen we jullie graag alles over onze Bootchamps, onze Small group training en de mogelijkheden van Personal training. Uiteraard is er ook gelegenheid voor een kop koffie, thee of frisdrank.

Kom gerust even kijken en je zult zien hoeveel plezier je kunt beleven met dansen en sporten.

Voor meer informatie: www.oneinmotion.nl