Zwarte keuken: chique, modern en met een persoonlijke uitstraling

NEDERWEERT – Met een zwarte keuken kun je alle kanten op. Hij is chique en modern. Heel begrijpelijk dus dat de zwarte keuken aan een opmars bezig is. Zwart is tijdloos, in verschillende tinten (van matzwart tot hoogglans) en materialen leverbaar en je kunt er heel goed je eigen draai aan geven. Een zwarte keuken past bovendien bij vrijwel ieder interieur, omdat het neutraal is. Daardoor raak je er niet snel op uitgekeken.

Combineer zwart met ander kleuren
Misschien vind je een volledig zwarte keuken te donker. Ook dan is er van alles mogelijk. Combineer bijvoorbeeld zwarte keukenkasten met een aanrechtblad in een contrasterende kleur. Vooral een wit blad is momenteel favoriet.

Of probeer eens twee kleuren voor de keukenkasten. Bij een eilandkeuken springt het kookeiland er dan extra uit. Zwart met licht hout is eveneens een sprekende combinatie. Datzelfde geldt voor een zwart aanrechtblad met houten kasten.

Of kies voor zwarte details
Wil je liever een lichte keuken maar wél met zwarte details? Ook dan kun je je hart ophalen bij Keukenloods.nl. Wat te denken van strakke, zwarte inbouwapparatuur of juist een vrijstaande glimmende, zwarte koelkast. Er zijn tegenwoordig ook spoelbakken en kranen verkrijgbaar in het zwart.

Laat je fantasie de vrij loop
De opties zijn vrijwel onbeperkt. Laat je fantasie de vrije loop, geef je persoonlijke smaak de ruimte. Bij Keukenloods.nl doe je eindeloos ideeën op. Je kunt zelf jouw droomkeuken ontwerpen met de handige 3D-tool. Zo zie je welke kleuren en combinaties jou het meeste aanspreken, wat wel werkt en wat niet.

Hulp en advies
Heb je hulp of tips nodig? Dan vinden onze ontwerpers het leuk om met je mee te denken en je te adviseren op weg naar jaren woon- en kookplezier. Dat kan, veilig en gezond, in onze winkel. Je bent van harte welkom. Maak alsjeblieft wel even een afspraak als je wilt komen. Het aantal klanten dat we per keer mogen ontvangen is door de coronamaatregelen nog beperkt.

Nederweert Keukenloods
Pannenweg 426
6031 RK Nederweert
[email protected]
0495-625383

Vorig artikelOpen dag van One in Motion – Dance & Workout Studio
Volgend artikelGezocht: Kwartiermaeckers en wercklieden