Toons Toppers gestart met trainingen

WEERT – Zestien fietsers en negen wandelaars vormen samen de Toons Toppers 2021.
Een groep die de uitdaging aangaat om de Mont Ventoux te beklimmen op 2 en 3 september a.s.. Hiervoor wordt vijf maanden intensief getraind onder deskundige begeleiding van vrijwilligers van het Toon Hermans Huis Weert. De eerste maanden werd vanwege de coronabeperkingen in kleine groepjes getraind. Inmiddels kan er gelukkig weer meer en kan de groep verantwoord gezamenlijk in de omgeving fietsen en wandelen.

De Toons Toppers 2021 komen uit de gemeenten Weert, Nederweert en Leudal. Iedere deelnemer heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen. Soms omdat ze letterlijk uit het dal omhoog willen klimmen na een periode van zelf ziek zijn. Soms ter nagedachtenis en verwerking van het verlies van een dierbare of ter ondersteuning van een zieke partner of vriend(in). Samen gaan ze dit traject en de uitdaging vol enthousiasme en motivatie aan.

Met de beklimming van de Mont Ventoux wordt geld opgehaald ten bate van het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Zo steunen de Toons Toppers het noodzakelijke en zeer waardevolle onderzoek naar de behandeling en genezing van kanker en tegelijkertijd het Toon Hermans Huis Weert, dat al tien jaar ondersteuning biedt aan iedereen die met kanker te maken krijgt.

Wil je hen ook steunen ga dan naar
https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert#teammembers.

Vorig artikelSamenwerking vrouwenvoetbal Eindse Boys en Merefeldia
Volgend artikelWerelds genieten in Weert