Walk&Talk: Bereid je voor op de volgende stap in je carrière

WEERT – Wat heb jij nodig om de volgende stap in je carrière te zetten? Dit ontdek je tijdens de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter op 21 juni van 9.30 tot 11.30 uur.

Tijdens deze Walk&Talk kom je er achter hoe jij op dit moment in het leven staat, welke uitdagingen jij daarin tegenkomt, waar jij jouw energie op focust en hoe je dat doelgerichter kunt inzetten. De bijeenkomst wordt verzorgd door Anne van der Velden van Talent Minded.

Wat is een Walk&Talk?
Walk&Talk is dé netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en heeft elke keer een ander thema. Je krijgt nieuwe ideeën en het geeft je energie. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar (ander) werk.

De Walk&Talk vindt elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 te Weert. Deelname is gratis en kan alleen na aanmelding via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda.

Spreekuur loopbaanbegeleiding
Ook is er maandelijks een spreekuur loopbaanbegeleiding bij Bibliocenter Weert. Zoek je een baan of wil je van loopbaan veranderen? Misschien benut je je talenten niet optimaal of is de flow uit je werkleven en is het tijd voor verandering? Wil je hulp bij het schrijven van een onderscheidende sollicitatiebrief of bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek? Tijdens dit gratis spreekuur is Myra Fens als coach aanwezig voor advies. Het komende spreekuur vindt plaats op 25 juni van 11.00 tot 12.00 uur. Reserveren is mogelijk via: www.bibliocenter.nl/spreekuur-loopbaanbegeleiding.

Vorig artikelInge de Wit neemt afscheid als bestuurder van SJG Weert
Volgend artikelBrand verwoest stal met varkens in Nederweert