Video met terugblik op 10 jaar ‘Loeren bij de Boeren’

Loeren bij de boeren is vanaf 2011 een jaarlijks terugkomend evenement op de laatste zondag van april. Elk jaar zetten circa 8-10 agrarische bedrijven hun deuren open voor het publiek, met hierbij het doel laten zien wat ze elke dag met passie doen. Het zijn diverse bedrijven in de agrarische sector; melkveehouderij, varkenshouderij, zorgboerderij, glastuinbouw. Heel divers. Ieder jaar is een andere regio in de gemeente Peel en Maas, Leudal, Weert/ Nederweert of Maasgouw aan de beurt.

In 2020 wilden ze het 10 jarig bestaan vieren en dit is niet door kunnen gaan in verband met de corona-pandemie. Vorig jaar hoopten ze dat ze dit jaar weer dit evenement konden organiseren, maar helaas ook dit jaar is dit niet het geval. Echter wil men wel aandacht besteden aan het 10 jarig bestaan en hebben ze ervoor gekozen om een terugblik op 10 jaar ‘Loeren bij de Boeren’ te maken waar het publiek digitaal kan genieten van alle mooie momenten van de afgelopen jaren. Ook zijn oud deelnemers geïnterviewd en hun is de vraag gesteld hoe ze terugkijken op hun deelname, maar ook hoe hun bedrijf er nu voor staat en met mogelijk een blik op de toekomst.

Bekijk de video via: https://youtu.be/g3k5TntZ3Y4

Vorig artikelRegio Loterij Weerterland maakt waanzinnige hoofdprijs bekend
Volgend artikelKoninklijke onderscheiding voor burgemeester Raymond Vlecken