Regio Loterij Weerterland maakt waanzinnige hoofdprijs bekend

WEERT – Regio Loterij Weerterland heeft een spectaculaire prijzenpot. Met als absolute knaller een gloednieuwe Audi e-tron Sportback Business edition. Deze elektrische auto wordt geleverd inclusief laadpaal, die aan huis wordt gemonteerd. Wil je kans maken op deze stijlvolle Audi ter waarde van 77.500 euro of een van de 49 andere prijzen? Koop dan nu je lot op www.regio-loterij.nl.

Na de officiële start van Regio Loterij Weerterland is de lotenverkoop snel op gang gekomen. ‘We zijn nog geen drie weken onderweg en veel mensen hebben al loten gekocht’, zegt Bart Groeneveld, een van de drie organisatoren van de loterij. ‘We willen alle lotenkopers alvast bedanken voor het enthousiasme. En voor de mensen die nog niet over een lot beschikken: niet getreurd, er zijn nog volop loten verkrijgbaar. Dus grijp je kans!’

Audi e-tron Sportback
Het spreekt zich snel rond in de omgeving: er vallen spectaculaire prijzen te winnen bij Regio Loterij Weerterland, waarbij ook nog eens de opbrengst naar 26 goede doelen in Weert en Nederweert gaat. Vandaag maakt de loterij de hoofdprijs bekend: een supergave Audi e-tron Sportback Business edition! De auto wordt geleverd met een laadpaal die bij de winnaar aan huis wordt gemonteerd. De auto laadt binnen dertig minuten op naar tachtig procent. Dat is razendsnel.

De gloednieuwe auto heeft een waarde van maar liefst 77.500 euro. De Audi heeft een sportief en aantrekkelijk design. Het is een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegant ambiance. In het comfortabele interieur van de Audi e-tron Sportback Business edition overheersen digitale technologieën. De auto is wegenbelastingvrij en voorzien van onder andere LED-koplampen en -achterlichten, volautomatische airco, MMI navigatie, 20 inch lichtmetalen velgen, Audi virtual cockpit, elektrisch verstelbare stoelen en nog veel meer.

Zie jij jezelf al rijden in deze waanzinnige auto? Koop dan je lot en noteer zondag 29 augustus vast in je agenda. Dan is de trekking van Regio Loterij Weerterland en weet je of jij de winnaar bent van de hoofdprijs of een van de vele andere prijzen.

Over Regio Loterij Weerterland
Bij Regio Loterij Weerterland gaat de opbrengst naar 26 verenigingen en organisaties in Weert en Nederweert. Door een lot te kopen steun je de verenigingen en speel je mee voor waanzinnige prijzen zoals een splinternieuwe Audi, een droomvakantie en een luxe keuken.

De lotenverkoop is gestart op 1 april en de loten zijn uitsluitend online verkrijgbaar via de website van Regio Loterij Weerterland: www.regio-loterij.nl.

Bekijk de video waarin Pien de hoofdprijs introduceert: https://vimeo.com/540582512

De deelnemende verenigingen en goede doelen

 • DESM
 • EHBO Weert
 • Hockeyvereniging Weert
 • Kindervakantiewerk Leuken
 • MMC
 • NMC de IJzeren Man
 • NTC Nederweert
 • Rode Kruis Weert
 • Roeivereniging Weert
 • Schutterij St. Cornelius Swartbroek
 • Scouting Hubovra
 • Scouting Keent-Moesel
 • Scouting St. Job Leuken
 • Scouting St. Rumoldus
 • Scouting Tungelroy
 • Stadsgilde St. Catharina 1480 Weert
 • Stiching Wieert Ammezieertj
 • Stichting Paterskerk
 • Stichting vrienden van Hushoven
 • VC Weert
 • VV de Pinmaekers
 • VV de Rogstaekers
 • VV Gekkewerk
 • VV Heldje op Zok
 • Weerter Minima / Punt Welzijn
 • ZPC Nederweert
Vorig artikelCorona-teststraat Weerterland vanaf morgen in Nederweert
Volgend artikelVideo met terugblik op 10 jaar ‘Loeren bij de Boeren’