ARBOPRO nieuwe partner van Basketbal Academie Limburg

ARBOPRO, een regionale partner in gezondheid en welzijn van zowel werkgevers als werknemers zal Basketbal Academie Limburg (BAL) begeleiden om veilig te basketballen in de hoogste divisie. BAL komt uit in de Dutch Basketball League, waar gespeeld wordt om het Nederlandse kampioenschap. Alle spelers en begeleidingstaf worden twee keer per week getest op corona. ARBOPRO is onlangs erkend door het ministerie voor VWS en mag op werkgeverslocaties COVID testen uitvoeren en daar maakt BAL graag gebruik van.

Henrico Gijzen, commercieel manager BAL: “Wij zijn ontzettend blij dat ARBOPRO haar kennis ter beschikking stelt aan BAL zodat we veilig kunnen blijven spelen en trainen. Daarnaast zal ARBOPRO toetreden tot de business club en kunnen onze Business club partners ook profiteren en sneltesten gratis laten verzorgen door ARBOPRO.”

Leon Schreuders, eigenaar ARBOPRO: “Ik ben blij dat we vanuit onze expertise een bijdrage kunnen leveren aan de topsport in Limburg. Het is voor ons een mooie kans om ook zichtbaar te zijn in Midden-Limburg en ik kijk uit naar het moment dat ik het team live kan zien spelen in sporthal Boshoven.”

Voor meer informatie over ARBOPRO: www.arbopro.nl

Voor meer informatie over Basketbal Academie Limburg: http://www.basketballacademielimburg.nl

Vorig artikelMichelinsterren in Maasbracht, Roermond en Weert
Volgend artikelInstallatie Kinderraad Maasgouw