Verse eieren voor voedselbank Weert

WEERT – Rotary Weert voorzitter Remon Veraart  bracht traditioneel de week voor Pasen verse eieren naar de voedselbank in Weert.

Voorzitter Ria Zincken nam de 1.200 eieren voor de voedselbank in ontvangst. In Weert maken 200 gezinnen gebruik van de voedselbank. De Voedselbank voorziet in de eerste levensbehoeften zoals levensmiddelen voor mensen die onder het bestaansminimum zitten. Vaak zitten ze in de schuldsanering. Zonder de hulp van de Voedselbank zouden deze mensen honger lijden.

Lees ook > Rotary helpt Voedselbank en stichting Urgente Noden

Wat doet Rotary?
Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen. Van vluchtelingenhulp tot vakantieplezier voor álle kinderen, van wereldwijde poliobestrijding tot een brunch voor mantelzorgers.

Vorig artikelGrande finale Steun de Weerter Horeca doneeractie
Volgend artikelBouw Centrumplan Burgemeester Hobusstraat Nederweert van start