Gemeente Weert : Geen compostactie in 2021

Landelijke Compost Actie gaat niet door in Weert

WEERT – De gemeente Weert sluit elk jaar aan bij de Landelijke Compost Actie. Deze vindt meestal in maart plaats. In verband met het coronavirus kan de compostactie dit jaar niet door gaan.

Tijdens de compostactie kunnen inwoners gratis compost ophalen bij de Milieustraat. Deze compost is gemaakt van groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval). Met deze actie wil de gemeente inwoners graag bedanken voor het scheiden van gft-afval.

Coronamaatregelen op de Milieustraat
Zowel landelijk als in Weert zijn maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo wordt er een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegelaten tot de Milieustraat, om ervoor te zorgen dat ze voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Ook vragen we om alleen naar de Milieustraat te komen als dat echt noodzakelijk is. Stel een bezoek uit, als dat kan.

Vorig artikelFlinke impuls woningbouw Weert
Volgend artikelHerijking monumentenlijst Weert