Illusionist Nigel Otermans (19) komt met een magische illusieshow

Goochelaar gokt op Coronaproof optreden

WEERT – Ondanks het coronavirus zal de Limburgse Nigel Otermans komende zomer zijn allereerste eigen show opvoeren. Zes weken lang gaat hij samen met zijn team een show vol spektakel en nieuwe illusies laten zien.

De shows duren 75 minuten en vinden plaats in het openluchttheater van Valkenburg.

Corona
Op het moment dat er in de zomer nog coronamaatregelen van kracht zijn, zorgen Nigel en zijn team ervoor dat de show veilig en met voldoende afstand plaatsvindt. Het theater heeft een capaciteit van 900 bezoekers, maar zolang de anderhalve meter maatregel van toepassing is, zullen er maximaal 200 bezoekers per show aanwezig zijn.

Door het virus is interactie met het publiek een extra uitdaging, maar daar heeft Nigel een oplossing voor. In zijn nieuwe act kan hij zijn publiek ondanks corona laten meeleven in zijn magisch wereld. Nigel heeft afgelopen jaar veel livestreams gedaan en kijkt enorm uit om weer op te mogen treden voor live publiek.

De show
In de show reist Nigel op een magische manier terug in de tijd van Valkenburg. Hierbij wordt hij afgewisseld door twee gastartiesten, die op een later moment bekend zullen worden gemaakt. Nigel is een echte Limburger en zal zeker een Limburgs tintje geven aan de show. Valkenburg heeft een speciale speciale plek in Nigels hart, omdat zijn overgrootouders er vandaan komen die het pretpark de Valkenier hebben opgericht. Dit pretpark bevindt zich vlakbij het theater.

Nigel Otermans: ‘De komende maanden gaan mijn team en ik hard werken om alles goed voor te bereiden, zodat al onze nieuwe trucs en illusies niet alleen kinderen, maar de hele familie zullen verrassen!

Info en tickets via www.nigelotermans.nl

Vorig artikelSterfte onder kudde Taurossen in Kempen~Broek
Volgend artikelPannaveld voor de jeugd in Ospel