Een antwoord op de vraag waar de Rogstaekers vandaan komen

WEERT – Schrijver Erik Werps geeft met de uitgave van Steekspel nr. 12 eindelijk antwoord op de vraag: ‘Waar komen de Rogstaekers vandaan?’.

Dit slotnummer (136 pagina’s) bevat een verzameling exclusieve afbeeldingen. Ze zijn echt bijzonder. In een super-de-luxe uitgave uitvoerig geïllustreerd met schilderijen, tekeningen en foto’s. U kunt deze uitgave als hoogwaardige print bestellen voor de prijs van Euro 19,- (indien u in Weert of Nederweert woont). Een zending per post naar elk ander adres in Nederland zal met een zending via track & trace Euro 4,50 meer kosten. Wil je ook een boek bestellen stuur dan een e-mail naar: [email protected]

www.SteekSpel.eu

Vorig artikelOok in 2021 vindt er een editie plaats van de Wieërter 11!
Volgend artikelLimburgse ziekenhuizen beginnen morgen met vaccineren medewerkers