Fanida Kadra (PvdA) stopt als raadslid

Fanida Kadra

WEERT – PvdA raadslid Fanida Kadra heeft te kennen gegeven haar raadswerk in april 2021 te willen beëindigen. Zij is dan 15 jaar raadslid in Weert: het was een mooie tijd maar het wordt tijd voor iets nieuws. Het bestuur van de PvdA Weert is Fanida zeer erkentelijk voor haar bijdrage aan de Weerter politiek en de samenleving. Het bestuur van de PvdA Weert bereidt zich voor op het vertrek van Fanida Kadra en is bezig adequate opvolging te regelen.

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in het verschiet, gaat de PvdA Weert daar in 2021 al mee aan de slag. Het bestuur van de PvdA Weert zoekt naar een nieuw politiek profiel en daarbij nieuwe talenten voor de kandidatenlijst. Enerzijds om het sociaaldemocratische gedachtegoed uit te blijven dragen en anderzijds om dat op een juiste manier naar de Weerter situatie te vertalen.

 

Vorig artikelPlan voor extra bos in Nederweert
Volgend artikelKerstvieringen in Ospel thuis te volgen