Werkzaamheden distributiecentrum Groep Heylen van start

Werkzaamheden op Kampershoek 2.0.

WEERT – De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van een uniek distributiecentrum op bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert zijn van start gegaan.

Investeerder Groep Heylen gaat een uniek distributiecentrum ontwikkelen. Momenteel is het grondwerk al gaande. Ook zijn er een aantal loading docks uitgegraven. Kort hierna wordt gestart met het slaan van de paalfundering.

Groen lint
“Het wordt een bijzonder ontwerp”, stelt Ralph Caspanni, managing director van Groep Heylen Nederland. In het midden komt een natuurlijk lint. Het gaat om een partij bomen van meer dan 100 jaar oud. Die behouden we en verwerken we in het ontwerp. In het hart van het terrein ontstaat zo een prachtige “binnentuin”. Dit voorbeeld is typerend voor hoe wij werken. Wij vinden het belangrijk dat een gebouw in zijn omgeving past. Alles moet kloppen. Het aanzicht van het gebouw, een prettige werkomgeving, gecombineerd met hypermoderne logistieke mogelijkheden.

Strategische ligging
Groep Heylen kiest voor Weert vanwege zijn strategische ligging. Zowel logistiek gezien als vanuit het oogpunt van arbeidspotentieel. De locatie is gunstig, aan de A2 en dichtbij de multimodale terminal. Personeel wordt niet alleen vanuit Weert aangetrokken, maar vanuit de bredere regio. Daar valt ook de Belgische regio Hamont-Achel onder.

Vorig artikelRituals is verhuisd naar de Muntpassage
Volgend artikelHet coronavirus en uitvaarten