Corona: restaurant Brownies & Downies Weert stopt

Corona gooit roet in het eten

Brownies & Downies in Weert

WEERT – Corona gooit roet in het eten bij restaurant Brownies & Downies in de Weerter Langstraat. De onderneming laat via facebook weten dat het restaurant sluit. De lunchroom heeft vier jaar bestaan.

Op Facebook staat het volgende bericht te lezen: ‘Zoals voor velen, was de eerste golf van het coronavirus een zware periode voor onze zaak. Ook de periode daarna was moeilijk door alle coronamaatregelen, het teruglopende aantal gasten en facturen die zich opstapelden…

Toen de tweede coronagolf kwam met daarbij behorende maatregelen én vanaf half oktober een nieuwe horecasluiting werd aangekondigd, werd de situatie wel heel nijpend.
We zijn kort daarna, na alles zorgvuldig af te wegen, dan ook tot de conclusie gekomen dat doorgaan geen optie meer was voor ons… Inmiddels hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze medewerkers èn van onze doelgroep. En dat doet pijn. Want wat hebben we de afgelopen 4 jaar met veel liefde en plezier samengewerkt met onze kanjers! Zij (én ons heerlijke eten!) maakten van onze lunchroom een bijzondere plek.
We hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij. Alle gasten en supporters willen wij in ieder geval hartelijk danken voor de mooie tijd!! Wij wensen jullie het allerbeste; blijf vooral gezond en zorg een beetje voor elkaar!