Wethouder Martijn van den Heuvel opent uitzendbureau BaanHuis

WEERT – Wethouder Martijn van den Heuvel opende vandaag BaanHuis. Het bedrijf van Joeri Teeuwen en Roel Janssen: Uitzendbureau BaanHuis. Het bureau ligt in het centrum van Weert aan de Beekstraat 60c.

Het wordt een ander uitzendbureau met een ander concept als de concullega’s. Joeri Teeuwen en Roel Janssen hebben gezorgd voor een huiselijke/loungesetting waar dat de medewerkers echt nog voorop staan en niet via digitale wegen weggeleid worden.

Men is daarom ook erg trots dat ze een fantastisch pand met een bijzonder interieur hebben mogen realiseren. Na de officiële opening volgde een open huis, waar dat gasten coronaproof konden in- en uitlopen.

Bekijk hier de sfeerreportage van Mario de Heer.

Vorig artikelSobere maar indrukwekkende herdenking op de Britse begraafplaats
Volgend artikelPieten zwaaibezoek in Ospel