Hoogste punt Van der Valk Hotel Venlo bereikt

cradle to cradle geïnspireerd hotelconcept

Van der Valk Venlo

VENLO – De directie Han en Ine van der Eijk, het bouwteam van Van der Valk en medewerkers zijn trots en vieren vandaag samen met het bouwteam van Wijnen Bouw het bereiken van het hoogste punt. Het hotel in Venlo wordt gebouwd aan de Nijmeegseweg 90.

Sinds vorig jaar september is gestart met de bouw van een cradle to cradle geïnspireerd hotelconcept met in totaal 168 hotelkamers, drie restaurants, een congrescentrum, topfloor en een wellness met indoor zwembad en gym. In het gehele gebouw zijn duurzame en cradle to cradle gecertificeerde bouwmaterialen en technieken verwerkt.

“Het zijn persoonlijke drijfveren om een duurzaam leven te leiden en voor nieuwe generaties een circulaire basis te leggen. Wij spreken niet over afval, maar over grondstoffen. Deze visie dragen wij ook uit naar onze medewerkers. Daarnaast is er wereldwijd een verschuiving gaande naar een circulaire economie. Dit alles is voor ons de aanleiding geweest om duurzaam te willen ondernemen”, aldus Han en Ine van der Eijk.

In tijden van corona staat het hotel voor extra uitdagingen. Na de uitbraak van de pandemie hebben alle partijen ervoor gezorgd dat de bouw op een veilige manier kan worden voortgezet.

“Wij zijn dankbaar dat we in deze moeilijke tijden de bouw hebben kunnen doorzetten”, aldus Han van der Eijk. Op dit moment ligt de bouw op schema en wordt het hotel naar alle waarschijnlijkheid geopend in het vroege voorjaar van 2021.

 

Vorig artikelGéén uitroeping stadsprinsen in Weert
Volgend artikelHekwerk Groote Peel vernield