Maril van den Broek speelt moeder Conny Palmen

televisiedrama I.M.

WEERT – De in Weert geboren Maril van den Broek (woonachtig in Montagnac Frankrijk) speelt de moeder van Conny Palmen in het vierdelige televisiedrama I.M.

De eerste uitzending is 27 december.

Over I.M.
Schrijver Connie Palmen (36) is voor het eerst echt verliefd. Ze valt voor de gevierde Joodse journalist en schrijver Ischa Meijer (47) en stort zich in een ultieme liefdesrelatie vol pieken en dalen. Tot Meijer onverwacht komt te overlijden. In dit vierdelige televisiedrama van Michiel van Erp, geïnspireerd op de gelijknamige roman van Connie Palmen, vertolken Wende Snijders en Ramsey Nasr de hoofdrollen. Die laatste werd daarvoor onlangs bekroond met een gouden kalf voor de ‘Beste acteur Televisiedrama’.

Vorig artikelJonge wolf overreden in Hechtel-Eksel
Volgend artikelVlaggen wapperen in Roermond voor Coming Out Dag