Dansschool Fresh in videoclip Sam Feldt en Fedde leGrand

WEERT – Afgelopen maandag ging de nieuwe videoclip ‘You Should Know’ van Sam Feldt in Première. De Weerter dansschool Fresh is te zien in videoclip Sam Feldt en Fedde leGrand.

Met ‘Post Malone’ scoorde Sam Feldt één van zijn dikste internationale hits tot dusver, dus dat beloofd wat met zijn nieuwe release ‘You should know’, waarvoor de Nederlandse producer en DJ opnieuw kiest voor een samenwerking. Ditmaal met Fedde leGrand. De samenwerking kwam tot stand nadat leGrand op Sam`s Neon Jungle Party draaide tijdens  de afgelopen editie van ADE. Craig Smart zorgt voor de vocals.

De videoclip werd twee weken geleden opgenomen in Etten-Leur. De Weerter Cis Brans en Amber Heijkers spelen de hoofdrol in de nieuwe video, ondersteund door 8 andere hiphop dansers en breakdancers van Dansschool Fresh. Cis bevindt zich in een droomwereld waar hij met zijn crush Amber op ontdekkingsreis gaat. Dansens verplaatsen ze zich door de wereld waar ze interessante plekken en vreemde wezens tegen komen. Hun reis eindigt in een energieke groepschoreo tijdens de climax van het nummer, waarna Cis wakker wordt en zich realiseert dat het allemaal een droom was.

Het productieteam heeft uitgesproken vaker gebruik te willen maken van de dansers van Fresh. De dansers vonden het uiteraard geweldig om te doen.

 

Vorig artikelCursus moestuin tuinieren
Volgend artikelConny Beenders legt het fractievoorzitterschap van DUS Weert tijdelijk neer