Video: Bouwwerkzaamheden Museum W.

WEERT – In deze vlog nemen wij je graag mee in de recente ontwikkelingen van de renovatie van Museum W.

Het gebouw ondergaat tot die tijd een ingrijpende renovatie en restauratie. De restauratie wordt uitgevoerd door het Weerter bedrijf Koppen Bouw. Daarna voldoet het weer helemaal aan de eisen die aan een hedendaags museum gesteld worden. Aan de buitenzijde is de meest ingrijpende verandering de ophoging van het achterhuis met zijn spectaculaire messing bekleding. Verder valt de verplaatsing van de publieksentree naar de Meikoel op. Vanaf dat moment toont het gebouw het vertrouwde klassieke gezicht richting de Markt. En een eigentijds gezicht richting het aan de Nieuwe Markt gelegen Muntcomplex, dat ook geheel gerenoveerd en vernieuwd is.

Vorig artikelGratis online groepsworkshop ‘Mantelzorg in balans’
Volgend artikelAlbert Heijn verhoogt prijzen A-merken