Gratis online groepsworkshop ‘Mantelzorg in balans’

WEERT – Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg. Hoe houd je de balans tussen er zijn voor de ander en goed voor jezelf zorgen? Hoe lukt het om voor jezelf te kiezen en tijd voor jezelf te maken?

Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) biedt hierover samen met Punt Welzijn een digitale workshop aan op 23 juni. Samen met andere mantelzorgers bespreken we situaties waar je tegenaan loopt. Het kan fijn zijn om bij elkaar herkenning te vinden en tips te krijgen over hoe je de zorg voor jouw naaste het slimste aan kunt pakken.

De workshop heeft al eens eerder plaatsgevonden. Mantelzorger Guido vertelt enthousiast over deze online ervaring: “Het verliep zeer prettig. Je hoeft je huis niet te verlaten, alleen maar inloggen, webcam en microfoon instellen en gewoon luisteren naar anderen en/of actief deelnemen aan de bijeenkomst. Gewoon doen en proberen, er gaat een wereld voor je open.”

De gratis workshop vindt plaats op dinsdag 23 juni van 19.45 tot 21.00 uur. Na aanmelding ontvang je meer praktische informatie over hoe je kunt inloggen. Meer informatie en aanmelden op www.puntwelzijn.nl, door te bellen naar Punt Welzijn 0495-697900 of door een email te sturen naar [email protected].

Vorig artikel7,5 miljoen euro voor renovatie theater De Oranjerie Roermond
Volgend artikelVideo: Bouwwerkzaamheden Museum W.