Buitenzwembad de IJzeren Man vanaf Hemelvaart geopend

Zwembad, waterskibaan, Beachclub De IJzeren Man start met diverse activiteiten

WEERT – Vanaf woensdag 13 mei zijn de deuren bij Zwembad De IJzeren Man weer open. Er wordt gefaseerd opgestart. De start met zwemlessen is goed gegaan. Inmiddels kan er ook weer worden baantjes worden gezwommen door de week tussen 12.00-13.00 uur. Wel moet er voor een plek online worden gereserveerd.

Zaterdag 16 mei is ZPC de Rog weer begonnen en maandag 18 mei is de fysio en de zeemeerminlessen weer begonnen. Ook de Beachclub is weer open voor take-away.

Buitenzwembad de IJzeren Man vanaf Hemelvaart geopend
Vanaf morgen, Hemelvaartsdag wordt er gestart met een pilot m.b.t recreatief zwemmen in de buitenbaden. Er zitten veel haken en ogen aan en dit vergt een goede voorbereiding. Gezondheid en veiligheid gaan voor. Er wordt begonnen met een beperkt aantal plaatsen en tijdsblokken. Om te komen zwemmen moet je reserveren via de website: www.zwembadweert.nl. Maandag zal er een evaluatie plaatsvinden om te kijken of er vervolg stappen genomen kunnen worden

Tevens wordt er gekeken om de aquasporten weer te herstarten, het ziet er naar uit dat deze vanaf  1 juni weer kunnen worden hervat.

Helaas zal de Zwem4daagse, die zou plaatsvinden van 22 juni t/m 26 juni, niet doorgaan.

Zaterdag 16 mei is de Waterskibaan weer gestart. Om te gaan waterskiën/wakeboarden dient er via de website van De IJzeren man te worden gereserveerd

Vorig artikelMuziekcentrum ”De Bosuil” krijgt € 229.425,- subsidie
Volgend artikelTe veel Duitse kooptoeristen: Venlo neemt maatregelen