Geheel de hemel weerspiegelend – Yvonne Schroeten

Yvonne Schroeten

WEERT / ROERMOND – Beeldend kunstenaar Yvonne Schroeten schreef een verhaal over kunst. Zij begon aan dit project in 2011, in een gastatelier in Toscane. Tekst en schilderijen, citaten en denkbeelden ontwikkelden zich door de jaren tot een surrealistische roman.

KunstProject Spiegelbeelden
Dit boek is uitgangspunt voor een groot Cross-Border-Kunstproject in het najaar van 2020 met een dubbel-expositie in de Annex Weert en ECI Cultuurfabriek Roermond.

Voorinschrijving
Omdat het Kunstproject en de exposities beter te begrijpen zijn na de lezing van het boek, willen we u nu al de gelegenheid geven om het boek te bestellen: gesigneerd, en met korting! Zodat u belezen en wel straks extra van het Kunstproject kunt genieten! Zie bestelinformatie. De roman omvat 300 pagina’s met 18 originele zwart/wit illustraties en is uitgevoerd in softcover.

Boekpresentatie
Het boek zal officieel gepresenteerd worden tijdens de opening van de exposities, met divers werk van Yvonne Schroeten: ECI Cultuurfabriek (Eci 13) Roermond: zondag 11 oktober 15.00 uur. De Annex (Meikoel 3) Weert: vrijdag 30 oktober 19.30 uur. U bent alvast van harte uitgenodigd! Het doel van boek en kunstproject is om zoveel mogelijk mensen kennis en begrip bij te brengen over de zin en onzin van kunst in het algemeen. Het volledige programma met lezingen, rondleidingen en activiteiten volgt.
Voor meer informatie: www.kunstprojectspiegelbeelden.nl