Een winkelier van hier: de Keurslager, vader en zoon Van Brussel

Wees loyaal, koop lokaal!

Vooral nú is het van belang om de lokale ondernemer extra te steunen. Wij zetten elke dag een Weerter ondernemer in de schijnwerpers. Vandaag is dat vader en zoon Theo en Rob van Brussel uit de Muntpassage.

Rob en Theo staan zes dagen per week vanaf 7.00 uur ‘s ochtends voor u klaar. Rob: ”Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten.”

Th. van Brussel keurslager | Muntpassage 38 Weert | Telefoon 0495 541 954 |

Vorig artikelBouwwerkzaamheden parkwoningen de Heerlijckheid van start
Volgend artikelIn Cranendonck en Nederweert veel meer Coronapatiënten