Wethouder Tessa Geelen gestyled bij Anne Belle Mode

Gaby Croonen, eigenaresse van Anne Belle Mode, samen met wethouder Tessa Geelen. Fotografie: Irene van Wel

In onze nieuwe rubriek Stijlmeesters wordt een ondernemer of politicus uit de regio Midden-Limburg in een modezaak gestyled. Ditmaal komt wethouder Tessa Geelen voor het voetlicht. We zijn te gast bij Gaby Croonen van Anne Belle Mode, gelegen in de karakteristieke Maasstraat in Weert. Een straat vol met monumentale panden en tal van zelfstandige mode- en schoenenzaken.

Gaby Croonen (1973) heeft in 2003 de trendy en eigenzinnige damesmodezaak overgenomen, die haar ouders in 1974 hebben opgestart. Anne Belle Mode is ruim 25 jaar gevestigd in het voormalige monumentale woonhuis van edelsmid Camille Esser. Jong en oud krijgt een persoonlijk, passend (kleur)advies, de modezaak is dan ook al bijna vijftig jaar een begrip in Weert.

Tekst gaat verder onder de afbeelding
De eerste outfit die Geelen draagt, is een elegant fuchsia jurkje van het merk Paule Ka. Uitermate geschikt voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst. “Ik draag zelf graag felle kleuren. Dat valt op tussen de grijze of donkerblauwe mannenkostuums in mijn werkomgeving.” Croonen: “De riem van Penny Black geeft de jurk die
Tessa draagt een mooie vrouwelijke touch. Door de mooie pasvorm komt het accent op de schouders en de taille te liggen, waardoor er een mooi silhouet ontstaat. De schoenen die Tessa draagt, zijn van het merk
Sol Sana. Een ideale outfit om vanavond te dragen bij de opening van de TEFAF in Maastricht.”

Tessa Geelen (1987) is sinds 2018 wethouder van de gemeente Weert en heeft Sport, Leefbaarheid, Communicatie en Burgerparticipatie in haar portefeuille. Voor haar job als wethouder was ze mede-eigenaar van De Communicatiecoach. Als wethouder heeft ze de hele week afspraken. Ze vindt dat haar kleding een nonchalant chique of sportief chique uitstraling moet hebben. Tessa winkelt graag in Weert en vindt de Maasstraat een van de mooiste winkelstraten.

Tekst gaat verder onder de afbeelding
De tweede outfit bestaat uit een lichte broek van het merk Taifun met een witte blouse van Travel Dress.
Croonen: “De felle rode print op de zandkleurige pullover van Iceplay is een eyecatcher en zorgt voor een stoer en sportief accent. Het is netjes voor een speciale gelegenheid, maar straalt tegelijkertijd niet te veel autoriteit uit. De sneakers zijn van Paul by Paul Smith. Het rode tasje van Iceplay maakt het geheel af.” Geelen: “Dit zit heerlijk en het is sportief. Dit zou ik bijvoorbeeld kunnen dragen als ik een basketbalwedstijd van BAL bezoek.”

Na het passen van de twee outfits reageert Geelen zeer enthousiast: “Ik vind de outfits zeer geslaagd, ik zou ze zelf zeker kopen en ben verrast door de mooie en authentieke ambiance van Anne Belle Mode, bijzondere en exclusieve merken en eigenzinnige stijl van Gaby Croonen.”

Vorig artikelZuidlease biedt Midden-Limburg maatwerk in mobiliteit
Volgend artikelProef de seizoenen bij Hostellerie Munten