Condoleanceregister geopend voor Daniëlle Coppen-Beckers, docente RICK

WEERT – RICK in Weert heeft een herdenkingsplek ingericht voor docente Daniëlle Coppen-Beckers (1971-2020). Na een aantal dagen vermist te zijn geweest, is haar lichaam maandagochtend gevonden. 

RICK wil graag stilstaan bij het verlies van Daniëlle en het verdriet een plekje geven. RICK richt een gedenkplek in om Daniëlle te kunnen herdenken. Vanaf dinsdag 31 maart kunnen collega’s, cursisten, samenwerkingspartners en anderen binnen lopen. Dit kan deze en volgende week op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 15.00 uur.

RICK is open aan de achterkant van het pand. RICK vraagt iedereen om gepaste afstand te houden van elkaar zodat de maatregelen om verspreiding van Corona te beperken in acht kunnen worden genomen. Ook heeft RICK een online condoleanceregister geopend.

Vorig artikel175 nieuwe coronadoden in Nederland, sterftecijfer passeert de duizend
Volgend artikelStadsbeiaardier speelt verzoeknummers voor Weertenaren