België komt tot stilstand: lockdown-light tot 5 april

Het openbare leven in België wordt nog verder teruggeschroefd

BELGIë – Vanaf vanmiddag 12.oo uur zullen er verscherpte maatregelen gelden om de verspreiding van het coronavirus in te perken. Supermarkten, apotheken en banken blijven open, maar andere niet-essentiële winkels zullen wel dicht moeten.

Er komt ook een samenscholingsverbod, en burgers zullen ontmoedigd worden om buiten te komen. Thuiswerk wordt de norm, al zullen bedrijven waar dat niet mogelijk is niet verplicht moeten sluiten. De ingrepen worden van kracht tot minstens 5 april. Van een complete lockdown is geen sprake, maar het gaat wel om drastische maatregelen.

Vorig artikelNoodpakket voor ondernemers
Volgend artikelTesla Model 3 in 2020 duizenden euro’s duurder voor ondernemers