Bedrijfsbezoek wethouder Martijn van den Heuvel aan Service Center Weert

truckwash en tankcleaning

WEERT – Afgelopen vrijdag bezocht wethouder Martijn van den Heuvel het bedrijf Service Center Weert van Frank van Oijen. Service Center Weert biedt het complete pakket aan van truckwash, tankcleaning tot reparatie voor ieder wagenpark.

Van den Heuvel: ‘Frank is een gedreven ondernemer met een bedrijf dat in heel Europa bekendheid opbouwt, met een aantal mooie klanten. Onderwerpen als de mogelijkheden van het bedrijventerrein, de strenge regelgeving en de unieke positie van Weert kwamen ter sprake.’

Service Center Weert
Service Center Weert biedt volledige service op één locatie. Er wordt een breed spectrum aan services aangeboden voor zowel zakelijke als particuliere klanten. De werkplaats levert kwalitatief hoogwaardige reparaties en onderhoud aan bedrijfswagens en personenauto’s. Vrachtwagens, bussen, auto’s en campers van ieder merk worden hier gerepareerd. Daarnaast doet de afdeling tankcleaning het spoelen van bulk- en tankwagens. De afdeling truckwash is gespecialiseerd in het reinigen van bussen, bedrijfsauto’s, personenauto’s, campers en caravans.

Vorig artikelHogeschool PXL sluit preventief tijdelijk de deuren vanwege coronavirus
Volgend artikelDocumentaire ‘Some Will Never Return’ op tv